newlogo

MY LOVE FROM STAR

BERSAMAMU

27/10/2017 (JAM 13:13)

Bersamamu

Bersamamu,bersamamu..

Bersamamu, aku hidup..

Bersamamu,juga aku akan mati..

Sayangku, sinaran cintamu..

membuat jantungku selalu ada..

Moga cahaya ini tak akan pernah terpadam oleh sang ribut..

Tidak sesekali cahaya ini akan padam dalam ribut..

Bersamamu,bersamamu..

Bersamamu, aku hidup..

Bersamamu,juga aku akan mati..



MEMORIES

26/10/2017 (JAM 08:23)

Memories

So many memories,so many time..

as you can see, i can't stop thinking about you..

you make me smile,you make me happy..

but the day you hurt me..

i thought I was dreaming..

but when i realize it was true..

i couldn't stop thinking about you..

the only thing that i miss you very much..

was your voice,thats the only last memories i have of you..



YOU

20/10/2017 (JAM 08:59)

When I'm With You

In your arms,

I'm in my safe haven.

With you holding me tight,

I have no other craving....



LOW BATERY

15/10/2017 (JAM 21:51)

TIRED

tired



BAHAGIAKU

13/10/2017 (JAM 11:15)

TERIMA KASIH CINTA

mybd

...Ku hinakan diriku sendiri untuk merengkuh cinta sejati. Cintamu bagai cahya mentari yang membakar wajahku.Meski sekilas kurasakan, namun akan menjadi bekal hingga akhir zaman...



HAPPY BIRTHDAY

13/10/2017 (JAM 12:22)

HB

HADIAH PERNAH BUAT AKU RASA PALING BAHAGIA..TAPI DAH TINGGAL KENANGAN

hb

...terima kasih kerana sudi hadir dalam hidup saya...



LOVELY WEDNESDAY

11/10/2017 (JAM 06:01)

LOVELY WEDNESDAY

Lovely Wednesday

Good morning everyone.

My sleeping is done.

I need to leave my warm cozy bed.

That is what my voice is telling me inside my head.

Please get up before you delay.

So before I go and start my day.

I wish you a lovely Wednesday.



A LONELY STAR

07/10/2017 (JAM 16:26)

A LONELY STAR

A lonely star Sits in the sky It starts to flicker and begins to cry

A lonely star looks down on us all It takes a step and starts to fall

A lonely star Falling down like an apple from a tree it still wears a frown

A lonely star laying on the ground it looks to the moon a home it never found

A lonely star whose light is fading is cold and crying She spent her whole life waiting

A lonely star blinks her goodbye's her light goes out and she slowly dies



JUMAAT

06/10/2017 (JAM 07:32)

Yipeee JUMAAT

ESOK CUTI...LALALALA



TEST

29/09/2017 (Jam 05:17)

BAKE USING SMARTPHONE

Haha,saje try test guna fon plak.Jaga tido terus cuba bake.Kot la berjaya time otak fresh.Lau post ni ada maksudnya berjaya.



CARI BENDA TERSEMBUNYI

04/10/2017 (JAM 11:30)

CARI BENDA TERSEMBUNYI

paranormal

Dah nampak kan?

Sebenarnya budak kat celah depa tu takdak pun..ada meja belakang tu yang orang takleh masuk. Ni berlaku kat kawan adik aku. Depa pi bercuti kat Betong. Owner hotel cakap dulu ada budak mati lemas dalam swimming pool kat hotel tu. Ni demam satu keluarga. Tapi macam comei ja entiti tu.. :D



MEMORY

04/10/2017 (JAM 08:26)

MEMORY

I came across

a thought of you

I smiled and felt

a teardrop rolling

down my cheek.



OKAY

03/10/2017 (JAM 08:11)

That i'm okay

Wake up..

Pretend I'am OKAY..

Sleep..

Repeat it...



MORNING

30/09/2017 (JAM 07:34)

MORNING

*Pagi.... *

Kerja di hari SABTU..

cat



MALAM

29/09/2017 (Jam 23:07)

MALAM

mlm

Malam..,

Sunyi... damaikan hatiku,

Gelap... rehatkan tubuhku,

Mimpi... temukanku dengan dia,

Cinta... semadikan dihatiku,

Rindu... takkan pernah berakhir,

Angan-angan... ermmm

KODEK

27/09/2017 (JAM 17:46)

DEK TIDOQ DULU

Kodek..akhirnya Dek pi jugak.Tidoq ngan aman naa.Tungga Kakna kat sana nanti.Sedih Dek pi,tapi Kakna lagi sedih tengok Dek tanggung sakit buah pinggangtu. Patut dulu Dek muntah makan makanan kucing tu. Dek nak ikan ja. Jadi tiap balik kampung Kakna beli ikan buat stok kat Dek, Dell n Ayen. Masa Dek sihat ,Dek pi hutan tangkap burung puyuh bawak balik kat ayah. Kalau Kakna tau Dek nak sakit buah pinggang, Kakna takkan bagi makan makanan tu. Bawa Dek jumpa doktor, doktor dah kata tunggu masa. maafkan Kakna Dek.Sayu sangat masa Dek naik atas riba Kakna, Dek tengok Kakna lama-lama. Kakna usap Dek. Lama Dek duduk atas riba Kakna sampai terkencing. Kakna biaqja Dek kencing. Kakna tau masa Dek dah tak banyak..Selamat tinggal Dek Kakna yang ensem. Terima kasih pernah happykan Kakna..

dek



SMILE

28/09/2017 (JAM 11:54)

SMILE

smile



SELAMAT PAGI

27/09/2017 (JAM 07:28)

SELAMAT PAGI CINTA

Pagi-pagi aku datang keja,aku bagi "SALAM" dan ucap "HAI" kat pokok aku ni. Orang cakap kalau kita selalu sembang ngan pokok ,pokok tu akan hidup subur.. Tak taula hgpa nak percaya ke dak.. Aku percaya ja..

tree



IPV4&IPV6

26/09/2017 (JAM 21:33)

BEZA IPV4 & IPV6

Gugel jer..

ip

Ada orang tanya aku awat xletak IPV5? Jawapannya sebab dah pencipta tu nak letak nama tu kan..(Petik jawapan cikgu)..hihihi



SELAMAT MALAM

25/09/2017 (JAM 21:23)

GUD NITE

I MISS YOU

nite



ICON

25/09/2017

LINK

Hari ini usha blog Cikgu, dok tengok camne nak tuko icon.. gugel dekat https://www.w3schools.com .. pastu inspect lagi blog cikgu.. Alhamdulillah akhirnya berjaya.. nampak tak icon kucing tu? ;)



BERASAP DAH KEPALA

24/09/2017

Harini kepala aku berasap..bukan harini jela,sejak kelmarin..Sebabnya belajar bab buat blog ni,bab vps,bab shell,ip n mak nenek la..Macam blur ja lagi.. huhu.. Kira so far takat ni jela blog aku..xreti nak edit apa lagi.. Macih cikgu aku lee